Who's here

Friday, April 9, 2021

Afaceri necurate cu dracul! - Advanced Hungarian


MINDEN EDDIGINÉL NAGYOBB LOPÁSRA KÉSZÜLNEK, A CEU-T A KÍNAI DIKTATÚRA EGYETEMÉRE CSERÉLI ORBÁN

Amerikai NépszavaMindent elmond Magyarország irányváltásáról és jövőjéről, hogy a rendszerváltás után Budapesten létrejött CEU-t Orbán elüldözte, és helyette a kínai diktatúra egyeteme épül meg. A CEU arra jöt létre, hogy a világ minden részéről érkező fiataloknak a diktatúrából a demokráciába való átmenetet tanítsa, és a liberális demokráciák számára képezzen szakembereket. A kínai kommunista diktatúra elitegyeteme, ennek az ellenkezőjét képviseli, egy személyi kultuszra épülő diktatúra értékrendjét közvetíti, amely tapossa az emberi jogokat, megfélemlíti, bebörtönzi a másképp gondolkodókat és csírájában fojtja el a szabadságot.

De a beruházás nem Magyarországon az Orbán-rendszerben zajlana, ha nem Magyarország veszteségére, és a világ egyik legnagyobb korrupciós ügyletére épülne. Mert a kínai Fudan egyetem kampuszának építése olyan konstrukcióban történik, amiért már a tervek miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre kellene ítélni mindenkit, aki ennek a kigondolásában részt vett. Az történik, hogy minden pénzt Magyarország fizet, a magyar adófizetők 540 milliárd forintjába kerül, hogy a kínai kommunista diktatúra primitív agymosása Budapestre költözzön, de a pénzt kínai bankok kölcsönzik, kínai kivitelezőknek fizetik ki.

Ez azt jelenti, hogy gazdagodnak rajta a kínai bankok, a pénz csak átfolyik a kínai bankoktól a kínai cégek zsebébe, de az összes pénzt a magyar költségvetésből fizetik vissza kamatostul a kínai bankoknak, miközben az egyetem a kínaiaké lesz, és a kínai diktatúra propagandáját terjesztik benne. A kínai egyetem nemcsak a diktatúra elméletét és gyakorlatát tanítja, a pártelnök személyi kultuszát zengi, a nyugati demokráciákat és a jogállamokat mocskolja, hanem egyben kínai kémközpont is lesz, magyar adófizetők pénzén. A magyarok fizetnek és nem kapnak semmit, csak egy primitív, elnyomó diktatúra agymosását.

Maga a konstrukció, amellett, hogy a hűtlen kezelés tipikus példája, egy abszolút korrupciós modell, ami azért nem meglepő, mert a Kínai Állami Építőmérnöki Vállalat, amely közbeszeszerzés nélkül kapja meg a beruházás kivitelezését, a világ legkorruptabb vállalataként ismert. Az 540 milliárd forint a tervezett költség, a NER-ben ez általában már az első kapavágás után közel a duplájára emelkedik. Senki nem tudja ellenőrizni, hogy mi az építkezés valódi költsége, az 540 milliárd forintból annyit lopnak el, amennyit akarnak. A kínai bankok a kínai állami korrupciót nem vizsgálják (és viszont), a nyugati beruházásokra, banki műveletekre jellemző átláthatóságnak nyoma sincs. Annyit lopnak el belőle, és annyit fizetnek kenőpénzként Orbánnak és a bűnszervezetének, amennyit akarnak.

Ez minimum százmilliárdos vagy még nagyobb korrupció lesz, amely nyilvánvalóan titkos (esetleg ellenőrizhetetlen kínai) bankszámlákra megy, és nem a magyar gazdaságba forog vissza, mert legálisan nem lehet ezt a kenőpénzt visszaforgatni. Ez magánvagyon lesz, amely a világ egyéb átláthatatlan bankjaiban vezetett magánszámlákra megy tovább. Ha Mészáros Lőrincet beveszik alvállalkozónak, ami még nem kizárt, az azt jelenti, hogy Orbán a strómanján keresztül, a kilopott pénz egy részét nyilvánosan is meg akarja forgatni valamiben, vagy már egyenesben tisztára mossa Mészáros cégein keresztül. Ez akkora méretű korrupciós ügylet lesz, amit már a nyugati világ hírszerző és bűnüldöző szerveinek kellene vizsgálnia és nyomoznia. A kínaiak budapesti megtelepedése NATO- és EU-ügy, nemzetbiztonsági kérdés is.

Orbán a kínai állami korrupció, a közpénzek láthatatlan és ellenőrizhetetlen ellopása miatt üzletel a kínaiakkal, ezért vásároltak tőlük használhatatlan lélegeztetőgépeket és antitestet nem termelő vakcinákat is, amelyeknek szintén a lopás volt a lényege, magyarok életét veszélyeztetve, s akár magyar emberek ezreinek halálát okozva. De a kínai egyetem megépítésének koncepciója azt mutatja, hogy soha még ennyi pénzt nem loptak, mint amennyit ezen kereszül fognak. A költség még 150 milliárddal is megemelkedhet a tervekhez képest, a határ a csillagos ég. Ebből az építkezésből Orbán százmilliárd forintos tételben fog lopni, titokban a világ egyik leggadagabb embere lesz. A strómanján keresztül a látható vagyona alapján is az, de ami a kínai bizniszekből érkezik, az minden képzeletet felülmúló, királyi gazdagság.

Mivel Orbán mohósága ismert, ezért nem ez lesz az utolsó kínai üzlet, hanem inkább az első. Feltételezhetően a Budapest-Belgrád (kínai) vasútvonal lényege is a lopás lesz, amely szintén a kínai terjeszkedést szolgálja, és ugyanez a konstrukciója. A kínaiak érdeke, de a magyar adófizetők pénzéből valósul meg. A pénz is a kínaiakhoz kerül, a vagyon is az övék lesz, ők fogják használni és a hasznát besöpörni, a magyaroké a költség, a kínaiaké a haszon, és Orbán százmilliárdos lefizetése, megkenése teszi lehetővé a Magyarország számára csak veszteséget jelentő üzletet. Orbán arra használja ezeket az átláthatatlan kínai beruházásokat, hogy százmilliárdokat lopjon ki a magyar költségvetésből, magasan túlárazva mindent, amit a kínaiaktól vesz vagy rendel.

Ennek egyik projektje lesz a kínai állami egyetem, amelynél még az is jobb lenne, ha nem építenének semmit, csak ellopnák a pénzt, mert az egyetem lélekpusztító és romboló hatása legalább elmaradna, illetve a kínai titkosszolgálat nem kapna egy hatalmas bázist az Európai Unió egyik fővárosában. Ehhez képest a Kádár-rendszer egy tiszta kezű jogállam volt, Kádár János a tyúkjaival egy puritán szent, maga a rendszer pedig egy demokratikusan ellenőrzött állam. A Kádár-rendszer Magyarország érdekeit tartotta szem előtt, Orbán mindent a magyar érdekek fölé helyez. A kínai egyetemi korrupcióra több pénzt költ, mint amennyit a teljes magyar felsőoktatás működésére költött az állam 2019-ben. A magyar felsőoktatástól veszi el a pénzt, hogy ellophassa egy jelentős részét. Később a működést is a magyar állam fizeti.

Orbánhoz hasonló mértékű erkölcsi, politikai, gazdasági és szellemi rombolást Magyarországon talán még senki nem végzett. Ennek az országnak ennyi kárt még senki nem okozott, s még mindig csak az elején vagyunk. Ennek iszonyatos vége lesz. Még a kínai kommunista diktatúrában sem tehetné meg ezt. Összehasonlításképpen: ennél sokkal kevesebbért egy járási pártitkárt nyilvánosan felakasztanak Kínában. Ennek jogi alapjait tanítják majd Budapesten. Magyarország a harmadik világbeli országok, afrikai banánköztársaságok és dél-amerikai katonai junták színvonalára süllyedt.

Csupán megjegyezzük: ezekben az országokban egy idő után fegyveres harcok és mészárlások zajlanak. Ennek előzményeit látjuk kibontakozni
.

No comments:

Post a Comment